Nieuwe kleuren

Goed nieuws voor onze oceanen! Wij werken samen met Dopper, de hervulbare waterfles met een missie, om een vuist te maken tegen wegwerpplastic. Iedere Dopper die verkocht wordt, zorgt dat er zo’n 40 wegwerpflesjes minder in onze oceanen terechtkomen, en draagt bij aan impactcampagnes, onderwijs en schoon drinkwaterprojecten. We’re making a splash, who’s with us?
 Ieder jaar belandt er 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. Dat moet anders, toch? Maak een statement tegen de wegwerpcultuur! Als je kraanwater drinkt uit een Dopper, bescherm je onze oceanen niet alleen tegen wegwerpflesjes, je support ook nog eens schoon drinkwater-projecten in Nepal. Bereid je maar voor op een overdosis karmapunten!


 Is dat een fles én een beker? Jep. Schroef de bovenste helft eraf, draai dit ondersteboven en zet ‘m op de dop. Voilà: water op een voetstuk! Dit unieke ontwerp van Rinke van Remortel zorgt dat je je Dopper even makkelijk gebruikt als schoonmaakt. Deze fles gaat bovendien langer mee dan je garderobe, maar raakt nooit uit de mode. Duurzaam is altijd stylish! Logisch dat onze Dopper Original het zilveren Cradle to Cradle™ certificaat kreeg. Het bewijs dat deze fles verantwoord en duurzaam geproduceerd wordt én bijdraagt aan het welzijn van mens en milieu. Fantastische fles, al zeggen we het zelf.

Dopper gaat voor kristalhelder water. In iedere oceaan, uit elke kraan. Maar het gaat niet al te best met het water in onze wereld. Understatement of the year. Ieder jaar belandt maar liefst 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. En dan helpt het niet dat we wereldwijd met z’n allen 1 miljoen wegwerp-waterflesjes kopen, per minuut. Dit kunnen we beter, toch?
 

Daarom maakt Dopper hervulbare waterflessen. Een uniek ontwerp – een fles en beker in één –met zilveren Cradle to Cradle™ certificaat. Maar ze doen meer. Ze stimuleren het drinken van kraanwater, zorgen dat mensen in Nepal toegang krijgen tot schoon drinkwater en stellen de wegwerpcultuur ter discussie. Al Doppers projecten, van bewustwordingscampagnes tot partnerships, zijn 100% gefocust op de missie.

Drink tap water. Stop plastic pollution. Smile at strangers.

Dit zijn de nieuwste kleuren. Kom snel!